Onderhoud zonder oponthoud

Onderhoud aan installaties resulteert vaak in oponthoud met fors oplopende kosten. Om het onderhoudsproces te versnellen heeft IPCO producten in het assortiment waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden. Hierdoor kunnen installaties eerder terug in bedrijf gesteld worden waardoor kosten en tijd bespaard worden.

Maximale corrosiebescherming met minimale voorbehandeling
Polyken VE wrap primer wordt gebruikt als een hechtlaag en corrosiewering in combinatie met een bekleding tegen mechanische invloeden. De onschadelijke Polyken VE heeft corrosiewerende en isolerende eigenschappen en heeft geen last van kathodische onthechting. Het is vrijwel direct op de ondergrond aan te brengen. Door de extreem goede, blijvende hechting en een zelfherstellend vermogen is een lange levensduur gegarandeerd.

leidingen permanent en waterdicht repareren
Pow-R-Wrap repareert leidingen met een diameter van 6-1200mm van alle soorten materialen. Het werkt op natte, droge, schone, vuile of gecorrodeerde ondergronden en zelfs onder water! Pow-R-Wrap bestaat uit een afdichtpasta en een met hars geïmpregneerde glasvezeltape die geactiveerd wordt door water. Het is onschadelijk, bestand tegen diverse chemicaliën, een druk tot 40 bar en een temperatuur tot 650°C. Bovendien is Pow-R-Wrap goedgekeurd voor drinkwater leidingen.

Tot 10 warmtewisselaarbuizen per minuut testen op lekkage
De Testpistolenset werkt op standaard druktoevoer (lucht of inert gas) en wordt geleverd inclusief drie complete sealhoudersets in een koffer. Deze zijn geschikt voor de afdichtrubbers met RVS steunringen om buizen te testen van 7,2 tot 32,5mm ID. Met de lichtgewicht testpistolen kunnen tot wel 10 warmtewisselaarbuizen per minuut op lekkage getest worden. Bovendien voorkomt de unieke afdichting van de sealhouder lekkage na het verwisselen.

Opsporen van gaslekken op moeilijk bereikbare plekken
Door de hoge meetnauwkeurigheid van de Rivelgas Plus zijn de kleinste gaslekken nog sneller op te sporen. Zelfs lekken op moei-lijk bereikbare plekken zijn door de zelfaanzuigende gasinlaat met flexibel tussenstuk snel te lokaliseren. Detectiemogelijkheden in H2, He, HC (CH4/C3H8), O2, CO, H2S of een combinatie tot drie van deze.