Lijnafwatering

Storm Drain Plus is een uniek afwateringssysteem om oppervlaktewater te verzamelen en af te voeren, hetgeen het risico van een mogelijke overstroming en wateroverlast vermindert. De Storm Drain kan worden toegepast rondom woningen, zoals in opritten, patio´s en voetpaden en rondom zwembaden, sportvelden en tuinen. 

Alle afvoerkanalen hebben standaard een zwart rooster. De Storm Drain is geschikt voor verkeer met een gewicht tot 5 ton en een wieldruk van 1,5 ton per wiel.

De Storm Drain is gemaakt van gerecycled polipropyleen. Het is een innovatief, lichtgewicht kunststof vormstuk, dat extra sterk is en dat nauwelijks onderhevig is aan slijtage. Het kunststof vormstuk is een succesvol alternatief voor de kant en klare glijbekisting met ingebouwd rooster gemaakt van polymeer beton. Polymeer beton is namelijk zwaar en broos en kan snel breken tijdens transport of installatie.

Het kostenbesparende systeem is eenvoudig te installeren. Verbind de afvoerkanalen met elkaar door de uiteinden in elkaar te schuiven. Speciaal gereedschap of hechtmateriaal is niet nodig. De innovatieve verbinding van de Storm Drain zorgt voor een volstrekt afgesloten verbinding tussen de afvoerkanalen.
 

Zoekresultaten

[SearchResultsText]
Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Probeer een andere zoekterm of neem contact met ons op.
Bedoelde u: {{suggestion.Description}} , ?
Zoekterm: {{webshop.searchValue}}
Filters: {{filter.filter}}
{{webshop.totalItems | number}} {{'Producten' | lowercase}}

Geen resultaten gevonden

Sale
Nieuw
{{item.Description}}
>
Productcode:
Sale
Nieuw
{{item.Description}}

Productcode:

[Niet ingelogd - Login om uw prijzen te zien]
(login of maak een account aan om uw prijzen te zien)

Pagina's ({{webshop.productPagesTotalCount}})

Documenten van producten ({{webshop.productDocumentTotalCount}})

[SearchResultsText]
Heeft u niet gevonden wat u zocht?
Probeer een andere zoekterm of neem contact met ons op.