Petrochemie

IPCO is al ruim 30 jaar een toonaangevend bedrijf, gespecialiseerd in veilige en duurzame producten voor het onderhouden, repareren en testen van verschillende warmtewisselaars in de verschillende processystemen. Specifiek voor de petrochemie heeft IPCO sinds jaar en dag een belangrijk aandeel in het verzorgen van oplossingen voor energiecentrales, food & pharma, olieraffinaderijen, en overige petrochemische bedrijven.

Service

Om aan al uw wensen te voldoen biedt IPCO een uitgebreid assortiment en een compleet servicepakket aan. U ontvangt:

› Advies bij het kiezen van het juiste product

› Technische ondersteuning

› Begeleiding van projecten en turnarounds

› Gedegen producttrainingen

› Reparatie en kalibratie van apparatuur in eigenbeheer

› 24/7 bereikbaarheid

Pluggen

IPCO Pluggen (IPX1 en IPX4) dichten buizen in warmtewisselaars veiliger en sneller (preventief) af dan traditionele systemen. Hiermee bespaart u veel tijd en geld. Kortom: Onderhoud zonder oponthoud! De pluggen zijn gecertificeerd volgens de Pressure Equipment Directive (PED). Dat betekent dat het ontwerp en de vervaardiging van de IPCO Pluggen voldoen aan strenge, essentiële veiligheidseisen volgens de norm ISO 9001. Dit biedt u extra zekerheid.  

Testpistolen

Met IPCO’s Pijptestpistolen kunt u veilig en snel 3-10 pijpen per minuut pneumatisch testen. Het testpistolenset, bestaande uit een luchtbediend- en afdichtpistool en drie sealhoudersets, maakt het opsporen van lekkende pijpen in warmtewisselaars veel eenvoudiger. Lekkende pijpen worden vervolgens veilig afgedicht met IPCO pluggen.

Meetpuntreinigers

Naast pluggen biedt IPCO ook meetpuntreinigers aan, geschikt voor de petrochemie. Deze innovaties zijn zo ontwikkeld dat ze meetpunten vanuit verschillende hoeken kunnen bereiken om vuil weg te boren. Disfunctioneren door verstopping van het meetpunt is zo snel en eenvoudig verleden tijd.

Productaanbod Petrochemie

Corrosiebescherming

Wij bieden verschillende corrosiebeschermingsproducten aan geschikt voor de petrochemie. In Nederland is IPCO de distributeur voor corrosiebescherming van het volledige assortiment van Seal For Life Industries. Seal for Life Industries is de producent van onder andere Covalence, Stopaq, Polyken, en Oxifree. Met deze merken kunnen wij in alles voorzien omtrent het beschermen van pijpleidingen tegen roest. 

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Bekijk dan ons volledige assortiment.

Of bent u juist op zoek naar het juiste advies?

Neem contact op

 

Andere Branches


Offshore              

Installatiesector

Aannemerij