Petrochemie

In de petrochemie heeft IPCO al sinds jaar en dag een belangrijk aandeel in het verzorgen van oplossingen voor bedrijven die actief zijn in energiecentrales, food & pharma, olieraffinaderijen, en overige petrochemische bedrijven.

Pluggen en testpistolen

De bedrijven in de zware industrie die opereren met warmtewisselaars kunnen bij IPCO rekenen op de hoogste kwaliteit pluggen, welke tweemaal per jaar gecontroleerd worden door het (certificaat instituut). IPCO is de enige aanbieder die bewust investeert in deze externe validatie om de kwaliteit van de pluggen zo goed mogelijk te waarborgen en het voor de installateur zo efficiënt mogelijk te maken.

Verder verzorgen wij ook het testgereedschap om de warmtewisselaarsbuizen alvorens te controleren op eventuele lekken. Deze testpistolen zijn beschikbaar in verschillende versies en zijn hier te vinden.

Corrosiebescherming

Ook in deze industrie bieden wij verschillende soorten corrosiebeschermingsproducten. Als het gaat om pijpleiding bekleding leveren we producten van Stopaq, Covalence, Seal for Life, etc. en zijn we hierdoor in staat de klant direct te helpen met onze ruime voorraden en razendsnelle logistiek.

Meetpuntreinigers

Naast de pluggen verkoopt IPCO in deze zware industrie ook meetpuntreinigers. Deze meetpuntreinigers zijn zo gemaakt dat ze vanuit verscheidene hoeken de meetpunten kunnen bereiken en het vuil waardoor het meetpunt verstopt is geraakt gemakkelijk weg kunnen boren.

 

Ons productaanbod voor bedrijven die werkzaam zijn in deze branche kunt u hier vinden.