Installatiesector

Als specialist biedt IPCO al ruim 30 jaar oplossingen, inclusief training en begeleiding, voor het onderhouden, repareren, uitbreiden, reinigen, doorvoeren, testen, afdichten en aanleggen van pijpleidingen, kabels, ook in de industrie.

Wij hebben een ruim assortiment aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten voor u als installateur. Voor onderstaande producten verwijzen we u graag naar een van onze dealers.

Dealers bij u in de buurt

DOYMA doorvoerafdichtingen

De DOYMA duurzame afdichtingen functioneren in alle omstandigheden tegen water en gassen en zijn geschikt voor tijdelijke en constante waterdruk. Doyma afdichtingen zijn eenvoudig te monteren zonder speciaal gereedschap,  kijk hier voor het uitgebreide programma.

Afsluitstoppen

Afsluitstoppen gebruikt u voor het tijdelijk afsluiten en het op lage druk testen van alle soorten pijpleidingen en buizenstelsels. De stoppen zijn beschikbaar met enkele of dubbele rubberen ring en in stalen of kunststof uitvoering. Voor hogedruktoepassingen gebruikt u persstoppen, aansluitstoppen of IPCO PU cilindrische stoppen.

Eesiseel oppompbare buisafsluiter

 Eesiseels zijn oppompbare buisafsluiters voor het tijdelijk afsluiten van alle voorkomende soorten en maten buizen en leidingen, van DN50 t/m DN300.

Afsluitblazen

Standaard afsluitblazen gebruikt u voor het tijdelijk afsluiten van alle voorkomende soorten en maten buizen. Beschikbaar in de maten DN25 t/m DN800. Neem voor grotere maten contact met ons op.

Backinggasysteem   

Bij het lassen van stalen leidingen is het verstandig dat u backinggas gebruikt voor een gladde doorlas. Zonder backinggas verbrandt een deel van de las aan de binnenkant van de buis wat zorgt voor een minder sterke las.

PE knelapparatuur

Knelapparaten gebruikt u om PE-buizen tijdelijk af te sluiten. Er zijn mechanische knelapparaten voor buisdiameters van 20-125mm en hydraulische knelapparaten voor buisdiameters van 63-250mm. Om een PE-leiding na het knellen weer in vorm te brengen gebruikt u het PE herstelgereedschap (ronddrukklemmen) .

Bostop gasafsluiter

De gepatenteerde IPCO BOSTOP gebruikt u om snel en zonder gasuitstroom afsluiters te vervangen. Een BOSTOP-set bevat diverse BOSTOP- en BOSTOP-huizen voor gasafsluiters van verschillende maten en een busje siliconenspray. Wat is de maat van de buis die u wilt afsluiten? We kunnen elke set naar uw wensen samenstellen. De (vervangings)onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Wilt u weten hoe u de gasafsluiters veilig verwijdert zonder vrije gasuitstroom? Vraag dan naar ons aanbod aan trainingen .

DG afsluitschakels

DG afsluitschakels zorgen voor een absolute afdichting van de ringvormige ruimte tussen een buis/kabel en een doorvoeropening (geboord gat of een mantelbuis) voor bijna alle vloeistoffen en gassen. Leverbaar in twee uitvoeringen: VA (RVS 316) en SV (staal galvanisch verzinkt en geel gechromateerd). Klik hier voor een programma* om zelf het type en aantal afsluitschakels te berekenen of neem contact met ons op. Of ga direct naar de schakels.

Contact

Wilt u weten wat IPCO voor uw kan betekenen?

Neem contact op

Of vul ons contactformulier in.

 

Andere Branches


Petrochemie

Offshore       

Aannemerij