Reparatie & Kalibratie

Repareren

IPCO levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht uw apparatuur onverhoopt toch defect zijn, dan staat een technisch team voor u klaar om de defecten in de meeste gevallen te verhelpen.

Bent u tevreden over uw kalibratie of reparatie of denkt u dat we onze service nog kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Kalibreren

Om de kwaliteit en werking van uw apparatuur te waarborgen adviseert IPCO om bijvoorbeeld kabelzoekers, afperstoestellen, meetpuntreinigers, lekdetectie apparatuur, spiegellasapparatuur en elektrolasapparatuur jaarlijks voor onderhoud bij IPCO aan te bieden. Regelmatig onderhoud door een deskundige is noodzakelijk om u als gebruiker te beschermen tegen gevaren tijdens het werk.

Uw apparatuur wordt gekalibreerd in ons eigen testcentrum, waar gekwalificeerde medewerkers uw apparatuur kalibreren en indien nodig repareren. Vervolgens wordt uw apparatuur voorzien van een IPCOSAFE keursticker. Deze geeft aan dat het product (goed)gekeurd is en dat u weer veilig aan het werk kunt. Tevens wordt er bij de geteste apparatuur een onderhoudscertificaat meegeleverd. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.