Aanboortoestellen, sets en onderdelen

Met IPCO’s Aanboortoestellen kunt u makkelijk en veilig gasleidingen, luchtleidingen, waterleidingen en olieleidingen onder druk aanboren. U kunt onder andere gietijzeren, kunststof, PVC, PE o stalen waterleidingen en gasleidingen aanboren met onze UNIDRILL aanboortoestel.

Het IPCOWAT aanboortoestel is vooral voor het aanboren van kunststof waterleidingen, waar de IPCOSAFE bedoeld is voor het aanboren van kunststof gasleidingen.

Elk aanboortoestel komt geleverd in een kunststof koffer en is gemakkelijk samen te stellen. De lichte en compacte toestellen zijn bestand tegen een hoge druk en zijn gemaakt door en voor ervaren installateurs! De aanboortoestellen worden speciaal voor u samengesteld uit verschillende onderdelen en boren, zagen en frezen. De samenstelling hangt af van de toepassing waarvoor u het aanboortoestel wilt gaan gebruiken. 

Trainingen

Naast de aanboortoestellen geeft IPCO ook trainingen met betrekking tot het aanboren van leidingen en het gasloos blazenzetten volgens de ‘VeiligheidsInstructie AardGas’ richtlijnen. 

Contact

Wilt u graag snel geholpen worden door een van onze specialisten? Bel ons dan: 078-652 1888. Of vul hier het contactformulier in. 

Downloads

Bekijk hier onze aanboortoestellen brochure voor de werking, specificaties en mee informatie!