Stage Marketing-webdesign

Marketing stagiair
Loop jij altijd voor op het gebied van online marketing ? En volg je de nieuwste marketingtrends  op de voet? Dan is deze stageplek iets voor jou!  

Je opdracht is onder andere het optimaliseren van de content van onze website om de vindbaarheid voor zoekmachines, zoals google, te verbeteren. Daarnaast ga je je bezighouden hoe je onze webshopconversie kunt verhogen. Je weet precies wat de conversiekillers zijn en hoe je ze kunt vermijden. Je hebt dan ook goede kennis van google analytics en je weet hoe je KPI’s bepaalt om het gedrag van onze bezoekers te kunnen analyseren en optimaliseren.  

Dus, ben jij een echte doener en kan je zelfstandig werken? Ben je daarnaast goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift en vind je het ook leuk om mee te denken aan (online) marketingacties en hoe we social media beter kunnen inzetten? Dan hebben wij voor jou een leuke, uitdagende en leerzame stage met een passende vergoeding.  

Creatieve webdesigner (stage)
Ook hebben wij een stageplek beschikbaar voor een creatieve webdesigner die zelfstandig kan werken en “out of the box” kan denken.  Je gaat tijdens je stage een nieuwe website bedenken, ontwerpen en eventueel ontwikkelen die perfect aansluit op de uitstraling van onze organisatie en op onze doelgroep(en).

Ben je geinteresseerd? Mail dan je sollicitatiebrief en cv naar werken@ipco.nl.