Klussen & Tuinieren

OP DEZE MANIER KLUS & TUINIER JE MET PLEZIER!

Nu iedereen wegens het Corona virus massaal thuis werkt, is het een goed moment om lekker in de tuin te werken of die klussen op te pakken waar je nooit aan toe kwam!

IPCO heeft vijf manieren om het klussen en tuinieren wat meer te plezieren:

1. De lente is begonnen. De zon schijnt, maar de kans is groot dat het weer een keer gaat regenen. En als het dan regent, dan regent het meestal veel in Nederland. Om het risico van wateroverlast in de tuin te verminderen is er een afwateringssysteem om het oppervlaktewater te verzamelen en af te voeren. Het Storm Drain Afwateringssysteem kan worden toegepast rondom woningen, zoals in tuinen, opritten, patio´s en voetpaden, maar ook rondom zwembaden en sportvelden. Het systeem bestaat uit een eindkap, einduitlaat, koppelstuk en een goot.

2. Wilt u de regenpijp aan het afwateringssysteem verbinden, sanitaire leidingen aan elkaar verbinden of de afvoerpijp van de wasbak repareren? Gebruik dan een Fernco flexibele buiskoppeling. Snel en eenvoudig aan te brengen en handig voor (tijdelijke) noodreparaties.

3. Heeft u beschadigde leidingen die u permanent wilt repareren, dan kunt u beter Fernco pow-r-wrap gebruiken. Pow-r-wrap repareert vrijwel elk materiaal: koper, rubber,kunststof, glasvezel, pvc, beton en gegalvaniseerd staal en werkt op natte, droge, schone, vuile en gecorrodeerde leidingen. De tape is drukbestendig tot 40 bar en hittebestendig tot 218C. Bovendien heeft u bij al deze klussen geen gereedschap nodig.

4. Bent u eindelijk van plan om die verwarming in huis te vervangen? Ga dan niet de leiding aftappen en afsluitkranen plaatsen, want dat kost tijd en het wordt waarschijnlijk een waterballet. Handiger zijn de Arctic vrieskits. Door middel van een bevriezing sluit u binnen circa 5 minuten tijdelijk de cv leiding af, zodat u circa 30 minuten de tijd heeft om uw klus te klaren. Arctic vrieskits zijn ook geschikt om waterleidingen te bevriezen voor onderhoud of uitbreiding. 

5. Scheur in uw tentdoek? Er zijn altijd wel noodreparaties nodig in huis, in de auto en/of in de tuin. Daarvoor kunt u Help-tape zelfklevend plakband (multifunctionele tape) op textielbasis gebruiken. Bestand tegen hoge (+80) en lage (-40) temperaturen. Olie en waterbestendig. Eenvoudig af te scheuren, super sterk en laat geen lijmsporen achter. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en 2 breedtes.

Bekijk de producten in onze webshop.
Bent u particulier? Ga dan naar de website van een van de onderstaande dealers of ga naar de dealerlocator voor een dealer (die aan particulieren levert) bij u in de buurt.

BKM shop
Vos kunststoffen
De PVC specialist
Decrotech B.V.
Van Loon B.V.