Gastec QA keur

GASTEC QA keur voor de IPCO gasblazen!

Eindelijk is het zo ver! De IPCO gasblazen voldoen aan de Gastec QA keuringseisen! Op 17 december 2019. kreeg Wouter van der Enden officieel het certificaat overhandigd van Floris van Halem en Wendy Blumink van het Kiwa. Gastec QA is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk waarvan de keuringseisen opgesteld en goedgekeurd zijn door de Nederlandse Gasbranche. Als gebruiker bent u zeker van de kwaliteit, functionaliteit en veiligheid van de IPCO gasblazen.

Bied nu uw blazenzetapparatuur aan voor onderhoud en/of laat uw gasblazen vervangen en maak t/m 28 februari 2020 kans op een ballonvaart voor 4 personen! Op 2 maart zal de winnaar door loting bekend gemaakt worden. Wij nemen contact op met de winnaar en plannen de ballonvaart in samenspraak met de winnaar in. Iedere klant mag 1x mee doen en er geldt een minimale besteding van 500 euro excl. btw.

Inmiddels is de actie afgelopen en de winnaar bekend gemaakt: Bert ter Maaten van TM Techniek in Woudenberg mag met drie collega's binnenkort een ballonvaart gaan maken!

Voordelen IPCO Blazenzet Systeem (IBS):
-De zeer compacte lans bestaat uit 1 geheel. Na het plaatsen van de juiste blaas kan deze zonder vacuüm te trekken in de gasleiding worden gebracht.
-Droge plaatsing van de gasblazen, waardoor er zo goed als geen vuil in de lans kan komen bij het terug halen. 
-De duurzame en robuuste sets zijn gemaakt van corrosie- en onderhoudsvrij materiaal.
-De IPCO gasblaas kan in beide richtingen geplaatst worden; de stroming van het gas is daarin niet bepalend.
-Eenvoudig te verwisselen delen en eenvoudige bediening. 
-De IBS Gastec QA gasblazen zijn normaal gesproken uit voorraad (t.v.v.) leverbaar. 
-Iedere IBS set bestaat uit twee of drie lansen, elk compleet met een manometer stang.
-De IBS 1 wordt toegepast op DN50 t/m DN125, de IBS 2 op DN150 en DN200 en de IBS 3 op DN250 en DN300. Hierdoor is de inzet per locatie met lage kosten.