Detecteren/ lokaliseren / IPCO TAGnologie systeem / Elektra Markeerder

Elektra Markeerder

 
Artikelnummer26EMS006
Eenheid typestuks
Aantal
 
IPCO TAGnologie is een gepatenteerde en bewezen oplossing op basis van RFID (Radio Frequency Identification). Met deze technologie als basis kunnen ondergrondse netwerken (water, gas, elektriciteit, telecom, etc.) met de Eliot detector gelokaliseerd (tot op de centimeter nauwkeurig) en snel geidentificeerd worden zonder te hoeven graven. Dit alles ongeacht de weersomstandigheden of grondlagen (zand, aarde, asfalt, steen, etc.)

De Markeerder is een passieve chip waarin gegevens zijn opgeslagen, beschermd door een stevige, waterdichte houder van kunststof (polymeer). Vanaf de oppervlakte wordt door middel van de Eliot detector de locatie van het netwerk gevonden en de verschillende leidingen onderscheiden.

Installatie van een Markeerder op een netwerk (gas, water, telecom, industrie, energie, stadsverwarming, aardwarmte, regenwater, afvoer) is eenvoudig door middel van twee plakstrippen onder de houder, toepasbaar op zowel ronde als vlakke ondergrond met een levensduur van meer dan 60 jaar, ongeacht elektrische of magnetische invloeden in/uit de omgeving.